Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Φίλτρο Βρύσης Euro

39.00
sd00000002
Σε Απόθεμα
+

Euro ® το αυθεντικό Ρώσικο φίλτρο νερού βρύσης με νανοτεχνολογία Aragon.

Το φίλτρο βρύσης Euro ® είναι το Ρώσικο φίλτρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Το μέγεθός του μπορεί να είναι μικρό άλλα οι δυνατότητές του μεγάλες. Έχει το πλεονέκτημα με το σχεδίασμό του και τη διάστασή του, να μην ενοχλεί καθόλου στη χρήση του νεροχύτη. Προέρχεται απ' την νέα γενιά φίλτρων νανοτεχνολογίας Aragon το οποίο διαθέτει τεχνολογία με διεθνή πατέντα. 

Η εγκατάστασή του είναι εύκολη καθώς συνδέεται μόνο με τη βρύση. Είναι η ποιοτικότερη επιλογή φίλτρου βρύσης για κρυστάλλινο πόσιμο νερό.

Μαζί με το φίλτρο παίρνετε 2 ΔΩΡΑ :

  • έναν μεταλλικό αντάπτορα για την βρύση 22mm x 24mm για προσαρμογή σε βρύση με εσωτερικό σπείρωμα 
  • ένα τεστ ανίχνευσης χλωρίου για να διαπιστώσετε μόνοι σας την απόδοσή του

Δείτε περισσότερα για τη τεχνολογία Aragon

ARAGON

Απόδοση Φίλτρου:
3.000 λίτρα νερού / 6 μήνες
Βάρος:
200 γρ
Διαστάσεις:
13,50cm (ύψος) x 8cm (πλάτος με τον διακόπτη) x 3cm (χωρίς τον διακόπτη)
Εγγύηση συσκευής:
12 μήνες
Θερμοκρασία νερού (max):
+4°С έως +40°С
Κατασκευαστής:
Akvatorya LLC
Μέγιστη πίεση λειτουργίας:
5 atm
Προτεινόμενη ροή φιλτραρίσματος:
εώς 0,5 ltr/λεπτό
Σύνδεση:
στη βρύση με διακόπτη ροής(ακόμα και βρύση κουζίνας τύπου ντους)
Υλικό:
Μεταλλικές συνδέσεις - Κέλυφος: Πολυπροπυλένιο καταλληλότητας τροφίμων
Φίλτρο:
Aragon
Νερό Δικτύου 150 L 1000 L 3000 L
Αιωρούμενα Σωματίδια >5μm 100% 100% 100%
Θολότητα Νερού 100% 100% 95%
Χρώμα 90% 90% 87%
Ενεργό Χλώριο 99% 95% 95%
Μόλυβδο, Κάδμιο, Καίσιο-137 95% 95% 95%
Συνολικός Σίδηρος 90% 90% 85%
Οργανικές Ενώσεις, Καρκινογόνα και Φυτοφάρμακα 95% 95% 95%
Μικροοργανισμοί 99% 99% 99%
Μικροπλαστικά 99% 99% 99%

*
 Εξαρτάται από την αρχική ποιότητα του νερού.
* Διατηρεί τα απαραίτητα για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
* 
Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση και το PH του νερού.