Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Ανταλλακτικά Φυσίγγια Nanofilter

Η Nanofilter προκειμένου να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες φιλτραρίσματος νερού έχει μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών φυσιγγίων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τεχνολογίες, απόδοση και πόρους. 

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε υποβάθμιση του συστήματος καθαρισμού, συνίσταται να ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνει ο κατασκευαστής σχετικά με τη συχνότητα αντικατάστασης. Τα φίλτρα νερού Nanofilter έχουν σχεδιαστεί για συνεχή λειτουργία. Εάν το σύστημα παραμείνει αδρανές για μεγάλο χρονικό διάστημα, το φυσίγγιο ενδέχεται να καταστεί άχρηστο πολύ νωρίτερα από τον εγγυημένο χρόνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η στασιμότητα δημιουργεί παθογόνα μικρόβια που μπορούν να αρχίσουν να συσσωρεύονται μέσα στο φίλτρο και το υλικό του. Έτσι το φίλτρο χάνει τις ιδιότητές του. Σε μία τέτοια περίπτωση καλό είναι να αντικατασταθεί με νέο. Τα ανταλλακτικά κατά μέσο όρο έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας.