Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Catalon Τεχνολογία

Catalon: Νέα τεχνολογία καθαρισμού νερού

Catalon esoteriko antallaktikou kanatas


Η τεχνολογία Catalon είναι ένα πολυμερές απορροφητικό υλικό ανταλλαγής ιόντων  (τροποποιημένο πολυακρυλονιτρίλιο) νέας γενιάς (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας No 2531829 της 01.09.2014).


Για πρώτη φορά στον κόσμο, αναπτύχθηκε υλικό ανταλλαγής ιόντων ινώδες απορροφητικό που δεσμεύει τόσο τα κατιόντα όσο και τα ανιόντα, προσροφά τα ιόντα βαρέων μετάλλων, το χλώριο, τις οργανικές ακαθαρσίες, τα βακτηρίδια και τους ιούς από την άμεση διήθηση.

  • Θερμοκρασία επεξεργασμένου νερού έως 80°C
  • Υψηλό ποσοστό προσρόφησης
  • Αποτελεσματική μείωση των ρύπων (έως 99%)Δυνατότητες νέου υλικού φιλτραρίσματοςΤο Catalon παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό του νερού από όλους τους τύπους σιδήρου (διαλυμένο, αδιάλυτο, κολλοειδές και οργανικό). Αφαιρεί τα βαρέα μέταλλα (μόλυβδος, αρσενικό, κάδμιο, χρώμιο) από το σκληρό νερό, διατηρώντας τη φυσική οργανική δομή του.

Είναι ένα ασφαλές υλικό φιλτραρίσματος για την επεξεργασία νερού δικτύου. Συνδυάζεται εύκολα και με άλλα υλικά φιλτραρίσματος όπως ο ενεργός άνθρακας για πιο πολύπλοκο καθαρισμό νερού. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία καθαρισμού του αέρα και των λυμάτων.

δυνατότητες catalon

idiotites catalon

Ιδιότητες Υλικού Catalon


Το Catalon δεν έχει μόνο χηλικές ιδιότητες (επιλεκτική αφαίρεση κατιόντων βαρέων μετάλλων), αλλά και αμφολυτικές.

  • Το Catalon αφαιρεί όχι μόνο κατιόντα: χαλκό, κάδμιο, μόλυβδο, αλλά και ανιόντα: οργανικές ακαθαρσίες, οργανικές ενώσεις χλωρίου, βακτήρια σιδήρου και κολλοειδή σίδηρο.
  • Το Catalon περιέχει ασήμι σε μεταλλική μορφή, το οποίο εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων.
  • Το νερό διατηρεί τη φυσική μεταλλική σύνθεσή του/


Ιδιότητες Υλικού Catalon

Ρύπανση Αρχική συγκέντρωση (mg/l) Ποσότητα απορροφούμενης ουσίας (mg/g)* Καθαρισμός όχι λιγότερο από (%)
Σίδηρος 2 50 85
Χαλκός 1 55 90
Μόλυβδος 0.2 95 97
Κάδμιο 0.1 55 93
Αρσενικό 0.15 3 96

* Μέγιστη ποσότητα απορρόφησης επιβλαβών ουσιών (mg) από υλικό Catalon (μετρούμενη σε γραμμάρια).
Τα ακριβή δεδομένα απορρόφησης εξαρτώνται από τη σύνθεση του πηγαίου νερού.


Κανάτες

κανάτες με catalon


Η ινώδης δομή του υλικού Catalon έχει υψηλό ρυθμό προσρόφησης και επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση ολόκληρης της χωρητικότητας του φυσιγγίου. Έχοντας τον συνδυασμό επεξεργασίας νερού με τη ρητίνη ανταλλαγής ιόντων και τον κοκκώδη ενεργό άνθρακα, το υλικό Catalon παρέχει αποτελεσματική απομάκρυνση σιδήρου, βαρέων μετάλλων, χλωρίου και οργανικών ουσιών και βελτιώνει τη γεύση και το χρώμα του νερού.

Χωρητικότητα έως 350 L.

Φυσίγγιο Σιδήρου

φυσίγγιο σιδήρου


Το νήμα ανταλλαγής κατιόντων Catalon προορίζεται για την αφαίρεση βαρέων μετάλλων (μόλυβδος, χαλκός, κάδμιο, υδράργυρος), ενώσεις σιδήρου, οργανικοί εναλλάκτες κατιόντων (χρωστικές, επιφανειοδραστικές ουσίες).

Catalon + Aragon + Carbon

catalon με ενεργό άνθρακα


Το νήμα ανταλλαγής κατιόντων Catalon προορίζεται για την αφαίρεση βαρέων μετάλλων (μόλυβδος, χαλκός, κάδμιο, υδράργυρος), ενώσεις σιδήρου, οργανικοί εναλλάκτες κατιόντων (χρωστικές, επιφανειοδραστικές ουσίες).


Προϊόντα με Τεχνολογία Catalon