Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Aragon 3

Γιατί Aragon 3;

Aragon3Η τεχνολογία Aragon 3 χρησιμοποιείται στα φίλτρα κεντρικής παροχής (BB10 & BB20) για τον καθαρισμό του κρύου ή ζεστού νερού, καθώς και στο φίλτρο κάτω πάγκου ECO. Ο καθαρισμός γίνεται με 3 τρόπους: μηχανικός, ανταλλαγή ιόντων και προσρόφηση, που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε όλες τις επιβλαβείς ακαθαρσίες από το νερό.Σύνθεση φίλτρου τριών επιπέδων

1

Φίλτρο Προπυλένιου

Στο πρώτο επίπεδο φίλτρο προπυλένιου που αφαιρεί τα σωματίδια (5 μm)

2

Aragon

Το Aragon απομακρύνει μηχανικά τις ακαθαρσίες (2 μm)

3

Ενεργός Άνθρακας

Ο ενεργός άνθρακας καθαρίζει το νερό από την οσμή, το χρώμα, τις οργανικές ακαθαρσίες (10 μm)


Επεξεργασία Ανταλλαγής Ιόντων


Η ανταλλαγή ιόντων στο Aragon 3 δημιουργείται στην επιφάνεια των σφαιριδίων, η οποία είναι πολύ πιο γρήγορη από ότι σε κανονικά υλικά ανταλλαγής ιόντων, επειδή δεν υπάρχει διαρροή λόγω του προστατευτικού καλύμματος των κόκκων.


Η ταχύτητα ανταλλαγής ιόντων σε Aragon 3 αυξάνεται με τη ταχύτητα ροής του πηγαίου νερού. Η διαδικασία ανταλλαγής ιόντων γίνεται πιο αποτελεσματική λόγω της γρήγορης αναπλήρωσης του διαλύματος σε μικροπόρους.

antallagi ionton

ABSORPTION PURIFICATION


Πλεονεκτήματα


  • Αντικατάσταση: Το φυσίγγιο μετά την εξάντληση της ζωής του, δεν θα μεταφέρει τις φιλτραρισμένες ακαθαρσίες στο καθαρισμένο νερό και θα υποδείξει πότε πρέπει να αντικατασταθεί από την απότομη μείωση της πίεσης του νερού.
  • Μαλακώνει το νερό: Η μόνη κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία για τη μείωση του σχηματισμού κλίμακας χωρίς τη χρήση αλάτων και χημικών ουσιών (Quasi-Softening)
  • Ποιότητα καθαρισμού κρύου νερού: Στο επίπεδο του πόσιμου νερού με βελτιωμένη γεύση
  • Βακτηριοστατική επίδραση: Το ασήμι στη δομή του αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων.
  • Πλήρης απομάκρυνση του χλωρίου και διαλυμένες χημικές ακαθαρσίεςΚρύο & Ζεστό Νερό


Το Aragon 3 καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο το ζεστό όσο και το κρύο νερό, διατηρεί υψηλή ποιότητα καθαρισμού καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του.

hot cold water

ένδειξη αντικατάστασης φίλτρου

Ένδειξη αντικατάστασης


Δεν χρειάζεται να βάζετε υπενθύμιση στο ημερολόγιό σας πότε πρέπει να αντικατασταθεί το φίλτρο Aragon 3. Το ίδιο σας δείχνει πότε πρέπει να αντικατασταθεί.

Όταν εξαντληθούν οι πόροι το φίλτρου, η ροή του νερού μειώνεται, όμως η ποιότητα του καθαρισμένου νερού παραμένει σταθερά υψηλή καθ'όλη τη λειτουργία του φίλτρου.

Η δομή λαβύρινθου το φίλτρου διατηρεί αξιόπιστα τις ακαθαρσίες στο εσωτερικό του. Αυτό σημαίνει ότι οι ακαθαρσίες δεν περνούν ποτέ στο καθαρό νερό.


Quasi-Softening


Η διαδικασία "Quasi-Softening" είναι η μόνη κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνείας η οποία μειώνει το σχηματισμό επικαθίσεων χωρίς τη χρήση αλάτων ή άλλων χημικών ουσιών.

Τα άλατα σκληρότητας σχηματίζουν κλίμακες στις οικιακές συσκευές, με αποτέλεσμα να καταστρέφονται οι συσκευές. Το σκληρό νερό είναι επιβλαβές για την υγεία του ανθρώπου (ουρολιθίαση, καρδικές παθήσεις, δερματοπάθιες, θαμπότητα μαλλιών κ.α.).

Λόγω της μοναδικής μικροσφαιρικής δομής του φίλτρου Aragon 3, η δομή των σκληρών αλάτων κατά τη διάρκεια της διήθησης, μετατρέπεται σε υγιή μορφή αραγωνίτη. Ο Αραγωνίτης είναι μία φυσική μορφή ασβεστίου που απορροφάται σωστά από το ανθρώπινο σώμα με θετικά αποτελέσματα για την υγεία.

alata epikathiseis

Προϊόντα με Τεχνολογία Aragon 3