Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Ενεργό Ασήμι Banner

Σίδηρο στο νερό

Ενεργό Ασήμι


Το σίδηρο χρησιμοποιείται προκειμένου να εμποδίζει την δημιουργία - αναπαραγωγή βακτηρίων μέσα στα φίλτρα νερού. Όταν είναι σε ιοντική μορφή, μπορεί να εισέλθει στο φιλτραρισμένο νερό. Όταν το σίδηρο διειδύσει στον ανθρώπινο οργανισμό μαζί με το φιλτραρισμένο νερό, τότε εκτός από τα επιβλαβή βακτήρια καταστρέφει και τα οφέλειμα λόγω του ότι δεν γίνεται επιλεκτική καταστραφη βακτηρίων. Έτσι η καταστροφή των οφέλειμων βακτηρίων μπορεί να προκαλέσει δυσβακτηρίωση, να μειώσει τον μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό.


Σταθερό Ενεργό Ασήμι


Το υλικά φιλτραρίσματος Aragon και Catalon περιέχουν ασήμι στη δομή τους, το οποίο εμποδίζει την αναπαραγωγή φιλτραρισμένων βακτηρίων - μικροοργανισμών. Το ασήμι είναι ενσωματομένο στα υλικά στο στάδιο σύνθεσης. Έτσι, τοποθετώντας το ασήμι σταθερά μέσα στο φυσίγγιο, δεν εισέρχεται στο φιλτραρισμένο νερό παρέχοντας έτσι το ασφαλέστερο βακτηριοστατικό αποτέλεσμα για την ανθρώπινη υγεία.

Βακτηριοστατική Δράση