Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Πιστοποιήσεις Φίλτρων ΝερούΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Η εταιρία Akvatorya LCC με έδρα την Αγία Πετρούπολη έχει εξασφαλίσει, από διεθνή ιδρύματα, πιστοποιήσεις της τεχνολογίας και των υλικών που χρησιμοποιεί.


Ινστιτούτο Pasteur (Lille, Γαλλία)

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Ινστιτούτο Pasteur της Lille στην Γαλλία, το υλικό φιλτραρίσματος φιλτραρίσματος Aragon BIO αφαιρεί το 99,99% των ιών πολιομυελίτιδας, ροταϊών, ηπατίτιδα Α, σαλμονέλα, και λεγιονέλα από το νερό.
Το ασήμι που ενσωματώνεται στη δομή του πολυμερούς αυτού υλικού, καταστέλλει την αναπαραγωγή των φιλτραρισμένων βακτηρίων και ιών.
[Πρότυπο ΧΡ Τ90-451 Γαλλία, Αύγουστος 2014.]

Pasteur Aragon

RAMS Ινστιτούτο Ανθρώπινη Οικολογίας και Υγιεινής Περιβάλλοντος

Ο έλεγχος των φίλτρων ARAGON έδειξε 100% αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό νερού από μόλυνση από ιούς, που διεξήχθη σε δείγματα δοκιμαστικού νερού με αρχική συγκέντρωση νοροϊών και ηπατίτιδα Α έως 1χ109 TCID / ml και ροταϊοί έως 1χ1010 TCID / ml.
[Ρωσία, 2011]

Rams Certificate

Πανεπιστήμιο της Ferrara (Ιταλία)

Σύμφωνα με το Κέντρο Μικροβιολογικής Έρευνας, Πανεπιστήμιο της Ferrara (Ιταλία) το υλικό φιλτραρίσματος Aragon, αφαιρεί το 99,99% των ιών από το πόσιμο νερό.
[Πληρεί τα Ευρωπαϊκά πρότυπα UNI EN 14476:2007.]

Ferarra Report
Ferarra Report 2
Ferarra Report 3

Ερευνητικό Ινστιτούτο της Γρίπης, Ρωσία 2011

Αφαιρεί το 99,99% των επικίνδυνων παθογόνων μικροοργανισμών για τον άνθρωπο από το πόσιμο νερό.

Ινστιτούτο Γρίπης

IAPMO Research and Testing, INC

iapmo

iampo pistopoiisi
πιστοποίηση συμόρφωσης
pistopoihsh ston tomea agogon kai mixanimaton

ISO Certifications

ISO 9001-1 pistopoiisi
iso 9001-2
ISO
iso PART 2

INSP - Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υπηρεσίας (Γαλλία)

insp euro
INSP ARAGON 2
INSP BIO
INSP KANATA ALFA 501
INSP ARAGON H

Διπλώματα Ευρεστιτεχνίας

Οι ειδικοί της Akvatorya LLC έχουν αναπτύξει μία σειρά από μοναδικά υλικά φίλτρων και μεθόδους καθαρισμού νερού. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των ανακαλύψεων και εφευρέσεων της Akvatorya έχουν επιβεβαιωθεί και προστατεύονται από περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Έχουν αναγνωριστεί από 28 ξένες χώρες. Μερικά άπο αυτά είναι τα παρακάτω:

patterns