Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Φίλτρο νερού για θερμοσίφωνα και λέβητα 1PFD

26.90
sd00000034
Σε Απόθεμα
+

Το φίλτρο 1PFD χρησιμοποιείται για την προστασία λέβητα (boilers), θερμοσίφωνα και πλυντηρίου. Το φίλτρο με πολυφωσφορικά στοιχεία προστατεύει τις συσκευές από τον σχηματισμό επικαθίσεων των αλάτων και παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους.
Τοποθετείται στην παροχή του κρύου νερού της συσκευής. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ισχυρό πλαστικού και τοποθετείται εύκολα στην παροχή του κρύου νερού της συσκευής.
Το διαφανές περίβλημα παρέχει την παρακολούθηση διάλυσης του υλικού φιλτραρίσματος. Όταν τα πολυφωσφορικά στοιχεία διαλύονται πάνω από το ήμισυ της συσκευής, τότε τοποθετούμε μέσα επιπρόσθετο υλικό. Συνίσταται η αντικατάσταση του υλικού μία φορά το χρόνο ακόμα και όταν η ποσότητα είναι επαρκής.


Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ για πόσιμο νερό. Το πολυφοσφορικό άλας είναι μόνο για την προστασία των συσκευών και καθιστά το νερό που περνάει μέσα από τη συγκεκριμένη συσκευή μη πόσιμο.

Απόδοση Φίλτρου:
Μέση διάρκεια ζωής 6 μήνες (ανάλογα με τα άλατα σκληρότητας και την κατανάλωση νερού)
Βάρος:
Χωριτικότητας πολυφοσφωρικού νατρίου: 0.32kg
Διαστάσεις:
18.6cm / 12.2cm
Εγγύηση συσκευής:
2 χρόνια
Θερμοκρασία νερού (max):
+4°С έως +40°С
Κατασκευαστής:
Akvatorya LLC
Μέγιστη πίεση λειτουργίας:
7 atm
Προτεινόμενη ροή φιλτραρίσματος:
εώς 6ltr/λεπτό
Σύνδεση:
1/2" (SlimLine 5")
Υλικό:
Μεταλλικές συνδέσεις - Κέλυφος: Πολυπροπυλένιο καταλληλότητας τροφίμων
Φίλτρο:
Κρύσταλλοι Πολυφωσφορικού Άλατος (για σκληρό νερό)