Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

NF Φίλτρο Νερού Μπάνιου - Ντουζ

59.00
sd00000021
Σε Απόθεμα
+

Απολαύστε ένα υγιεινό μπάνιο, απαλλαγμένο από χλώριο και ακαθαρσίες με το φίλτρο μπάνιου NF της Nanofilter. Ο μοναδικός συνδυασμός του PP βαμβακιού, των ινών άνθρακα και του υλικού νανοαποξειδώσεως, δημιουργεί ηλεκτροχημική αντίδραση. Κατά τη διάρκεια αυτής της αντίδρασης, το ελεύθερο χλώριο μετατρέπεται σε καλοήθες, υδατοδιαλυτό χλωρίδιο, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρεται ακίνδυνα μέσω της παροχής νερού. Ομοίως, ορισμένα επιβλαβή βαρέα μέταλλα, όπως ο χαλκός, ο μόλυβδος, ο υδράργυρος και άλλα, αντιδρούν στην πλάκα στην επιφάνεια του μέσου, απομακρύνοντας το έτσι αποτελεσματικά από την παροχή νερού.

Ιδανικό για βρέφη, μωρά, ευαίσθητη επιδερμίδα, τριχόπτωση και πιτυρίδα. Έξυπνο σύστημα ένδειξης αντικατάστασης: Βοήθεια για υπενθύμιση, πότε πρέπει να αντικαταστήσετε το φίλτρο. Η ροή του νερού σας δεν μειώνεται και έχει δυνατότητα καθαρισμού το φίλτρου που βοηθά έτσι να διατηρήσετε τη μεγάλη ροή νερού και να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του φίλτρου.

Δώρο μαζί με το φίλτρο μία πιπέτα τεστ ανίχνευσης χλωρίου

Απόδοση Φίλτρου:
30.000 λίτρα νερού / 1 χρόνο
Βάρος:
180 γρ
Διαστάσεις:
63 X150 mm
Θερμοκρασία νερού (max):
+4°С έως + 60°С
Κατασκευαστής:
Nanofilter
Μέγιστη πίεση λειτουργίας:
15-80 PSI
Προτεινόμενη ροή φιλτραρίσματος:
2.0 GPM
Σύνδεση:
στη μπαταρία του μπάνιου (πριν το σπιράλ του ντους)
Υλικό:
PP (Food grade)
Φίλτρο:
3 σταδίων: PP Βαμβάκι, Ίνες Ενεργού Άνθρακα, στοιχεία Νανο Αποξείδωσης

Σύστημα τριπλής διήθησης:

  • Στάδιο 1: PP βαμβάκι Με τις πιο μικρές οπές (micron), οι οποίες συμβάλλουν στην διήθηση άμμου, σκουριάς, αιωρούμενων στερεών και ορισμένων τμημάτων πρωτόζωων. 
  • Στάδιο 2: Ίνες ενεργού άνθρακα υψηλής ποιότητας Η απόδοσή του είναι έξι φορές από τον απλό ενεργό άνθρακα, μειώνει τα κατάλοιπα φυτοφαρμάκων, οργανικές ενώσεις, τη δυσάρεστη γεύση και τις οσμές. 
  • Στάδιο 3: Στοιχεία Νανο-Αποξείδωσης Δημιουργεί μια ηλεκτροχημική αντίδραση, η οποία οδηγεί στην αποσύνθεση του χλωρίου σε οξυγόνο και ιόντα χλωρίου (αβλαβή για το ανθρώπινο σώμα).

Καθαρισμός

Ο μοναδικός συνδυασμός του PP βαμβακιού, των ινών άνθρακα και του υλικού νανο αποξειδώσεως δημιουργεί ηλεκτροχημική αντίδραση. Κατά τη διάρκεια αυτής της αντίδρασης, το ελεύθερο χλώριο μετατρέπεται σε καλοήθες, υδατοδιαλυτό χλωρίδιο, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρεται ακίνδυνα μέσω της παροχής νερού.

Ομοίως, ορισμένα επιβλαβή βαρέα μέταλλα, όπως ο χαλκός, ο μόλυβδος, ο υδράργυρος και άλλα, αντιδρούν στην πλάκα στην επιφάνεια του μέσου, απομακρύνοντας το έτσι αποτελεσματικά από την παροχή νερού.Νέα Τεχνολογία:

Σε σύγκριση με τα απλά υλικά που συσσωρεύονται, η προηγμένη τεχνολογία μας αναβαθμίζει σημαντικά την απόδοση των μέσων φιλτραρίσματος και αυξάνει τον χρόνο ζωής και τη φιλτραρισμένη περιοχή κατά 6 φορές από πριν. Εν τω μεταξύ, βοηθά στην αποφυγή της διαρροής νερού.

Αναφορά Αποτελεσμάτων Δοκιμής (SGS)
Pυθμός απομάκρυνσης χλωρίου πάνω από 99%. Ενώ τα κανονικά προϊόντα φιλτράρουν μόνο το 50-90% του χλωρίου. Ακόμη και ο ρυθμός ροής φτάνει στα 2,0 GPM. SΟι επιδόσεις φιλτραρίσματος της Starlife εξακολουθούν να είναι καλύτερες από παρόμοιους ανταγωνιστές. Αφαιρεί το ισχυρό Τριχλωρομεθάνιο. Το τριχλωρομεθάνιο (THM) χρησιμοποιείται ως μέσω απολύμανσης όμως μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου ενώ εκτίθεται στο χλωριωμένο νερό. Τα μοναδικά μας στοιχεία επεξεργασίας CND μπορούν να απαλλαγούν από το τριχλωρομεθάνιο (THM) την ίδια στιγμή, ενώ τα στοιχεία του KDF και του θειώδους ασβεστίου δεν έχουν παρόμοια λειτουργία. Φιλτράρει άλλες ακαθαρσίες, συμπεριλαμβανομένων των υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων, οργανικής ύλης, βαρέων μετάλλων, δυσάρεστων γεύσεων και οσμών.


2 Φίλτρα μπάνιου

Αγοράστε μαζί 2 φίλτρα μπάνιου επωφεληθείτε από την μεγάλη έκπτωση!

Συνολική τιμή καταλόγου 118.00
Τιμή για όλα 98.00